Rüyada çatısının yandığını görmek

Rüyada çatısının yandığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada çatısının yandığını gördüyseniz:

  • Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada çatısının yandığını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çatı yandığını görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Rüyada çatıda kalmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments