Rüyada çatı yandığını görmek

Rüyada çatı yandığını görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, kendisini ailesine vereceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatı yandığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek huzur içinde yatacağına, isteklerinize kavuşacağınıza yorulur.

Rüyada çatı yandığını görmek çok kötü günler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatısının yandığını görmek çok rahat bir hayat süreceğine, maddi sorumluluklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek işlerinin yarıda kalacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı yangını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada çatışmada ölmek verilen sözlerin tutulamayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments