Rüyada çatısı açık ev görmek

Rüyada çatısı açık ev görmek sorunların üstüste geleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada çatısı açık ev gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada çatısı açık ev görmek evlatlarından hayır bulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının açık olduğunu görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunlar altında ezileceğine rivayet eder.

Rüyada açık çatı görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatıları görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısına çıkmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Rüyada çatısız ev görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kara kara düşünür olacağına işarettir.

Rüyada ev çatı görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments