Rüyada çatısız ev görmek

Rüyada çatısız ev görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, herkesin takdirini toplayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatısız ev gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada ev çatı görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evde çatışma görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi çatısız görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı katı ev görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çatısı delik ev görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatısına çıkmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, etrafına güzel insanların dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada çatılı ev görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments