Rüyada çatılarda koşmak

Rüyada çatılarda koşmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerinin toparlanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada çatılarda koşmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çatıda koşmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatılarda koşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada çatının üzerinde oturmak sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, harcama gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı kiremit görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısını tamir etmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada camdan çatı görmek kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada çatı yangını görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments