Rüyada çatı yangını görmek

Rüyada çatı yangını görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı yangını gördüyseniz:

  • Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz.

Rüyada çatı yangını görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında yangın görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet eder.

Rüyada çatıda yangın görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada arabada yangın görmek iyi bir kariyer edineceğine, yolculuğa delalet eder.

Rüyada orman yangını söndürmek yapacağı planların altüst olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinin yangın görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada yangına su taşımak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangın enkazı görmek mevki kaybına uğrayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments