Rüyada çantaya para koymak

Rüyada çantaya para koymak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulur.

Rüyada çantaya para koymak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Rüyada çantaya para koymak böyle işlere kalkışacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantaya altın koymak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulur.

Rüyada çantaya ekmek koymak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada çantaya kıyafet koymak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta koymak yaşlılığında da rahat edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çantaya eşya koymak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada çantaya sigara koymak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanına para koymak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments