Rüyada canlıyken mezara girmek

Rüyada canlıyken mezara girmek gelir kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, iftiraya uğrayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, işinin de hep yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada canlıyken mezara girmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada canlı mezara girmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine delalet eder.

Rüyada canlı canlı mezara girmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Rüyada canlı olarak mezara girmek uzun yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada mezara canlı girmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlıyken mezara girmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada canlı tabuta girmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments