Rüyada canlı olarak mezara girmek

Rüyada canlı olarak mezara girmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, talihinizin artacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada canlı olarak mezara girmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada canlı olarak mezara girmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Rüyada canlı canlı mezara girmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine inanılır.

Rüyada canlı mezara girmek başarısızlıklara düşeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada canlıyken mezara girmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara canlı girmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret eder.

Rüyada canlı tabuta girmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulur.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek ün ve itibar sahibi olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments