Rüyada çamuru silmek

Rüyada çamuru silmek suç işleyeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet eder.

Rüyada çamuru silmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada ayakkabı çamurunu silmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çamurlu ayakkabı silmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada çamuru silmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada çamur silmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına inanılır.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz halı silmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kapı silmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments