Rüyada tahta kapı silmek

Rüyada tahta kapı silmek kişinin geri planda kalacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapı silmek gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada tahta kapı silmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Rüyada tahtayı silmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazı tahtasını silmek özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada tahta silmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara tahtayı silmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yazı tahtası silmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kapı silmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı sildiğini görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments