Rüyada beyaz halı silmek

Rüyada beyaz halı silmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, galibiyetlerinin artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz halı silmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkat etmek, hoşnutsuz kişilerin hoşnutsuzluklarının giderilmesine yardım edebilir.

Rüyada beyaz halı silmek maddi açıdan rahat edileceğine, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli halı silmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada halıyı silmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada halı sildiğini görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada halı silmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada halıları silmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı halı silmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil halı silmek aile içinde de bereketin artacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments