Rüyada camiyi karanlık görmek

Rüyada camiyi karanlık görmek kendisine şifa olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, elindeki malların gideceğine rivayet eder.

Rüyada camiyi karanlık gördüyseniz:

  • Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız veya kafanızda olabileceklere dahil düşünceler netleşmiş olsa bile, diğerleri, kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler.

Rüyada camiyi karanlık görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık cami görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta cami görmek çok uğraş vereceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulur.

Rüyada karanlık yerden kaçmak kimse ile tartışmayacağına, kazancın düşeceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta olmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta saklanmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta öpüşmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada karanlık merdiven görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments