Rüyada karanlık cami görmek

Rüyada karanlık cami görmek imkân sahibi olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, borçlarının biteceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık cami gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada karanlık cami görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiyi karanlık görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta cami görmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada karanlıktan geçmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta ormanda yürümek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada karanlıkta kaybolmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments