Rüyada karanlıkta saklanmak

Rüyada karanlıkta saklanmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta saklanmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada karanlıkta saklanmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Rüyada polislerden saklanmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta saklanmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahıra saklanmak mahsullerin fazlalaşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet eder.

Rüyada depremden saklanmak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saklanmak korkmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kendini saklanmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments