Rüyada altın liralar görmek

Rüyada altın liralar görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada altın liralar gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada ölüden altın lira almak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın lira toplamak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın lira çalmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalettir.

Rüyada lira altın almak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada lira altın görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın lira görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada altın lira bozdurmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Rüyada altın sarı lira görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments