Rüyada caminin avlusunu görmek

Rüyada caminin avlusunu görmek sağlığına kavuşacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok sevinçli haberler alacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada caminin avlusunu gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusunda dua etmek onu darda bırakmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusunu temizlemek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda su içmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işarettir.

Rüyada cami avlusunda ağlamak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin avlusunu görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusu görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda olmak malvarlığının artacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments