Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gönlünün rahata ereceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, keyfin kaçacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak bol şanslı bir döneme girileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine inanılır.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, torunlarına dahi yeteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments