Rüyada camdan merdiven görmek

Rüyada camdan merdiven görmek kafasını toparlayamayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, zorluklarının biteceğine işaret eder.

Rüyada camdan merdiven gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada cam merdiven çıkmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada cam merdiven görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Rüyada camdan merdiven görmek aile hayatına adım atılacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına yorulur.

Rüyada cam merdivenden çıkmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven üstünde olmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada merdivenden düşürülmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Rüyada evin merdivenini görmek çok para kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments