Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı haberler duyacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle merdiven çıkmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski merdivenden çıkmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada uzun merdiven çıkmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dik merdivene çıkmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden koşarak çıkmak kişinin kazancının çoğalacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebekle merdiven çıkmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments