Rüyada ney çalan görmek

Rüyada ney çalan görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, ayaklandıracağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, elinin darlaşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ney çalan gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada ney çalan görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına inanılır.

Rüyada ney çalan birini görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ney in kırıldığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Rüyada kırık ney görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada ney öğrenmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ney yapmak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ney sesi duymak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada ney çalmak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments