Rüyada buzun üstünde kaymak

Rüyada buzun üstünde kaymak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, başarılarının devam edeceğine, çok sağlıklı olunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına inanılır.

Rüyada buzun üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada buz üstünde kaymak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Rüyada buzun üstünde kaymak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla buzda kaymak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, zor günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu yolda kaymak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz paten kaymak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada buzda ayağı kaymak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada buz üzerinde kaymak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments