Rüyada buz üstünde kaydığını görmek

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz üstünde kaydığını gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada buz üstünde kaymak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek sağlığının yerinde olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada buzun üstünde kaymak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada karda buzda kaymak tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada buzda kaymak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalet eder.

Rüyada buzda paten kaymak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla buzda kaymak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni kaymak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments