Rüyada buz tutmuş insan görmek

Rüyada buz tutmuş insan görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş insan gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Rüyada buz tutmuş insan görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada buz tutmuş balık görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına delalettir.

Rüyada buz tuttuğunu görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serdal

Ruyamda her yerin buz tuttuğunu gördüm ve ailemi donmasınlar diye kurtarıyorum bütün ınsanlar donuyor