Rüyada buz tutmuş balık görmek

Rüyada buz tutmuş balık görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aydınlanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş balık gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Rüyada buz tutmuş balık görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada buz tutan göl görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek oğlu evli ise boşanacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada suların buz tuttuğunu görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments