Rüyada büyük su görmek

Rüyada büyük su görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük su gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada çok büyük su görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde büyük balık görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına işarettir.

Rüyada büyük su yılanı görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada devlet büyüğüne su vermek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada büyük su birikintisi görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada büyük su yılan görmek parasız kalacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada büyük su dalgası görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir su görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments