Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada büyük muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Rüyada büyük muhabbet kuşu görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi muhabbet kuşunu görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu yemek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments