Rüyada kendi muhabbet kuşunu görmek

Rüyada kendi muhabbet kuşunu görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi muhabbet kuşunu gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada güvercin ve muhabbet kuşu görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah muhabbet kuşu görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafeste görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, derde ve kedere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi muhabbet kuşu görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yavruları görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşun ısırdığını görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments