Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sorunların çözüm bulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak işinde büyük başarılar alacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak hayata küseceğine, daha rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek kazancının çok daha fazla olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments