Rüyada büyük masada yemek yemek

Rüyada büyük masada yemek yemek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada büyük masada yemek yemek gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük bir masada yemek yemek parasını ve işini kaybedeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet eder.

Rüyada büyük masada yemek yemek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, çaresizleşeceğine delalet eder.

Rüyada büyük masada oturmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada masada yemek görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada masada yemek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masada oturup yemek yemek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kalabalık masada yemek yemek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments