Rüyada büyük masa görmek

Rüyada büyük masa görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük masa gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Rüyada büyük bir masa görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük yemek masası görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük masa görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Rüyada büyük masa görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yıkılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yemek masası almak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni masa sandalye almak kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına tabir olunur.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments