Rüyada büyük bir masa görmek

Rüyada büyük bir masa görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına inanılır.

Rüyada büyük bir masa gördüyseniz:

  • İletişimin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çok büyük masa görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada büyük bir masa görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, malvarlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük masa görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük yemek masası görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada masa satın almak kazancını iki kat arttıracağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ütü masası görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments