Rüyada büyük bir kelebek görmek

Rüyada büyük bir kelebek görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerdeki karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kelebek gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Rüyada büyük kelebek görmek elindeki imkanların artacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada büyük bir kelebek görmek kötü günlerin biteceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kelebek görmek kazancından başkalarına da vereceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok daha fazla adım atacağına yorulur.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kelebek görmek esenliği bulacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments