Rüyada büyük mavi kelebek görmek

Rüyada büyük mavi kelebek görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, giderileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işarettir.

Rüyada büyük mavi kelebek gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada mavi kelebek görmek düşmanların önlerinin açılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek şifa ve ilaç bulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Rüyada büyük renkli kelebek görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Rüyada büyük kelebek görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük kelebek görmek zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir kelebek görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments