Rüyada öküz boynuzu görmek

Rüyada öküz boynuzu görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada öküz boynuzu gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada öküz boynuzu görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu öküz görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküzden boynuz yemek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek kazancın çoğalacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Rüyada boynuzsuz koç görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak elinin bollaşacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz koyun görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments