Rüyada büyük beyaz yumurta görmek

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek işlerinin yolundan çıkacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta satın almak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir yumurta görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük yumurta görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada büyük yumurta toplamak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments