Rüyada beyaz büyük tavşan görmek

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, nefsine yenileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, işlerinden feragat edeceğine, kazancının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük tavşan gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük tavşan görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine yorulur.

Rüyada büyük tavşan görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir tavşan görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments