Rüyada kurbağadan kaçmak

Rüyada kurbağadan kaçmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kişinin kazancının artacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurbağadan kaçmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada kurbağadan kaçmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü kurbağa görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına yorulur.

Rüyada kurbağa öldürmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Rüyada ölü kurbağalar görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda kurbağa görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments