Rüyada evde büyük kurbağa görmek

Rüyada evde büyük kurbağa görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük kurbağa gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kurbağa görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işarettir.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına inanılır.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments