Rüyada büyük bir dükkan görmek

Rüyada büyük bir dükkan görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, herkesten ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir dükkan gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada büyük bir dükkan görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada büyük dükkan görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada dükkanı dağınık görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada yeni bir dükkan açmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Rüyada boncuk dükkanı görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada altın dükkanı görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuaför dükkanı açmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments