Rüyada boncuk dükkanı görmek

Rüyada boncuk dükkanı görmek iş sahibi olunacağına, adının ülke dışında yayılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada boncuk dükkanı gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Rüyada boncuk dükkanı görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Rüyada ipe dizili boncuk görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, parasının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz boncuk görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada renkli boncuk dizmek sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada boncuklu kolye takmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu perde görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu elbise görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments