Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek

Rüyada büyük abdestini yapmak ve görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, günahların da affolacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve büyük abdest yapmak istediği her şeyi elde edebileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet etmektedir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, tartışmalı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments