Rüyada eşinin büyük abdest yapmak

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak garanti olacak bir yer edineceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya gerilim nedeniyle verimliliğiniz azalabilir.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline büyük abdest yapmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti tuvalete yapmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments