Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdesti eline almak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdestini eline almak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada eline büyük abdest yapmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulur.

Rüyada abdest almak için su bulamamak yeni yatırımlar yapacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet eder.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek bazen umutlarını yitireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments