Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, darp edileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kazancının da artacağına delalettir.

Rüyada abdest almak için su bulamamak fesada ve haksızlığa karışacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments