Rüyada büyük abdesti eline almak

Rüyada büyük abdesti eline almak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, maddi gücünün artacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, adının fesada karışacağına, işe giren herkesin kalkınacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdesti eline almak gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada büyük abdesti eline almak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada eline büyük abdest yapmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestini eline almak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine büyük abdestini yapmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulur.

Rüyada büyük abdesti temizlemek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments