Rüyada büyük abdestini eline almak

Rüyada büyük abdestini eline almak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestini eline almak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Rüyada büyük abdestini eline almak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdesti eline almak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada eline büyük abdest yapmak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest gidermek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments