Rüyada büyücüye fal baktırmak

Rüyada büyücüye fal baktırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyücüye fal baktırmak gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada büyücüye fal baktırmak pişmanlığa, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada falcı büyücü görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyücü öldürmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyücü görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyücü erkek görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyücüyle konuşmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, işveren koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücüden kaçmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyücü olmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments