Rüyada bütün karpuz görmek

Rüyada bütün karpuz görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, önünü açacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada bütün karpuz gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada bütün karpuz görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bütün ailenin öldüğünü görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek nasibin bollaşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işarettir.

Rüyada bütün tavuk görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün ekmek yemek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada bütün dişleri dökülmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments