Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada parmağa yüzük takmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments